This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Audio breaks up when I play a video stream
#1
Hi,

I have the latest 20180206  V13.13.0.74 release running on the Tinker Board.
YouTube videos works well with sound. But I cannot seem to play any Video clip without the audio breaking up.
For example I tried the Big Buck Bunny 720P H.264 clip  with both the installed video player.

Did anyone had success playing video files ?

Thanks
Vasant
Reply
#2
(04-24-2018, 11:24 PM)Vasant1234 Wrote: Hi,

I have the latest 20180206  V13.13.0.74 release running on the Tinker Board.
YouTube videos works well with sound. But I cannot seem to play any Video clip without the audio breaking up.
For example I tried the Big Buck Bunny 720P H.264 clip  with both the installed video player.

Did anyone had success playing video files ?

Thanks
Vasant


VLC has bad audio.
Install smplayer.  It plays audio smoothly.
Reply
#3
Do you know if smplayer uses hardware decoding ?

Vasant
Reply
#4
(04-25-2018, 05:39 PM)Vasant1234 Wrote: Do you know if smplayer uses hardware decoding ?

Vasant


I don't know if it does.

(04-25-2018, 05:39 PM)Vasant1234 Wrote: Do you know if smplayer uses hardware decoding ?

Vasant



I don't know if it does.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)